Heeft u bepaalde thema's of vragen over dingen waar u tegen aanloopt in het leven? Hier kan ik u samen met de paarden bij helpen. 

 

Paarden zijn van nature heel goed in het aanvoelen van spanning en energie. Op het moment dat er bepaalde spanning op een bepaald onderwerp of plaats in het lichaam zit zal een paard dit opmerken en willen helpen om deze spanning los te laten. Dit kan zowel om spanning in het bewuste als het onderbewuste zijn. Door middel van het doen van oefeningen en contact maken met het paard kunnen we samen op zoek gaan naar antwoorden die nodig zijn om de vraagstukken te beantwoord. 

U bent van harte welkom om met ons aan de slag te gaan in de bak. 

 

 

In November 2022 heeft Suzanne het certificaat voor de basisopleiding paardencoaching behaald, en in juni de opleiding Allround paardencoach voor kinderen afgerond. Er word met de kinderen die het leuk vinden geoefend met de paardencoaching. Binnenkort zullen er ook voor andere mensen sessies paardencoaching gevolgd kunnen worden. 

 

In Februari 2024 heeft Suzanne een bijscholing volgen over ACT (Acceptance and Committent Therapy) in combinatie met paardencoaching. En in Mei gaat Suzanne starten met de bijscholing Anders Leren Met Paarden, om kinderen en jongeren te helpen met aanleren van schoolse vaardigheden tussen de paarden. 

 

De paardencoachsessies worden door Suzanne begeleid, en vallen niet onder het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg.