Begeleiding:

 

Wij bieden begeleiding aan jongeren tussen de 6 en 14 jaar, met licht verstandelijke beperking en/of normale intelligentie. En daarnaast hebben we ervaring met ASS, ADHD en syndroom van down. 

Zoekt u begeleiding voor uw kind?

U bent hier op de boerderij van harte welkom om te kijken of het klikt! 

 

Momenteel is suzanne zwanger, en verwachten we ons 2e kindje ergens rond 20 Augustus, dus het zwangerschapsverlof start bijna. Dit betekend dat er momenteel geen mogelijkheid is voor nieuwe aanmeldingen. En daarnaast zitten we op dit moment vol qua logeeropvang en dagopvang. Wellicht in het najaar nieuwe mogelijkheden.. 

 

Wij kijken naar de mogelijkheden van de jongeren, dus alles wat ze zelf kunnen mogen ze zelf doen. En waar ze hulp kunnen gebruiken helpen wij graag. We werken in een kleinschalig team met veel individuele aandacht, en richten ons op persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij ons staat de gastvrijheid en gezelligheid voorop. We leren de kinderen genieten van de mooie dingen in het leven en vinden het waardevol om bij te mogen dragen aan het opgroeien van de kids. En dat als je vreugde deelt dat het zich vermenigvuldigd, met een positieve kijk op het leven. 

 

"Wie goed doet, goed ontmoet!"