Logeeropvang:

 

Wij bieden 2 weekenden per maand logeeropvang aan kinderen/jongeren met een beperking en/of hulpvraag. De logeeropvang start op Vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigt Zondagmiddag om 16.00 uur. De data voor logeerweekenden worden middels een kalender aan het begin van het jaar gepland, en ik kunt u kind opgeven voor de dagen dat hij/zij aanwezig wil zijn. 

De groepen zijn kleinschalig, zodat er veel persoonlijke aandacht is, en er is gediplomeerde vaste begeleiding aanwezig die de kinderen ondersteund en helpt. 

 

De locatie is volledig omheind en gelegen in een rustige landelijke omgeving, er is voldoende uitdaging om te spelen, leren en ontwikkelen. 

Er word gewerkt aan persoonlijke doelen en ontwikkeling. De nadruk ligt op samen delen en spelen, samen leren en elkaar helpen. 

Er word bij aanvang en begeleidingsplan gemaakt, met daarin doelen waar aan gewerkt word. dit word  halfjaarlijks geëvalueerd.

De kinderen slapen in ons huis, wat volledig is gerenoveerd in 2016. Ieder kind slaapt op een eigen kamer, of met twee op een kamer. Dit is afhankelijk van wat de wensen zijn en wat mogelijk is. En wij zijn 24 uur per dag nabij.